PRH staat voor een uitdaging: hoe we onze organisatie klaarmaken voor de toekomst

Geplaatst op vr 16 februari '24
beklimmen berg, uitdaging in 2024

Het jaar 2024 belooft een uitdagend jaar te worden voor onze organisatie.

PRH maakt deel uit van het sociaal-cultureel volwassenwerk in Vlaanderen. Dat betekent dat we subsidies ontvangen om onze werking te ondersteunen.

In de zomer van 2023 kregen we een negatief oordeel van de visitatiecommissie. Dit brengt onze subsidies in gevaar. Dat zou een grote klap zijn voor onze organisatie, die al ruim 50 jaar mensen helpt om te groeien in hun persoonlijkheid en relaties.

Maar we laten ons niet ontmoedigen. We zien dit als een groeikans om onze organisatie te versterken en te vernieuwen. We zijn een intens remediëringstraject gestart om met de aanbevelingen aan de slag te gaan.

Een zoektocht om onze meerwaarde, impact, communicatie, participatie en innovatie te verhelderen en uit te diepen. Een zoektocht om PRH klaar te maken voor de toekomst.

We kunnen deze zoektocht niet alleen doen. We hebben jullie nodig. Jullie, als deelnemers, cliënten en sympathisanten van PRH, zijn onze belangrijkste ambassadeurs en partners. We zullen jullie raadplegen, betrekken en bevragen. We hopen dat jullie enthousiast en betrokken zijn bij onze zoektocht.

We geloven dat we samen PRH kunnen laten groeien en bloeien. We danken jullie alvast voor jullie steun en vertrouwen.

Het PRH-team

(beeld: Canva AI)

Blijf op de hoogte

Ontvang artikels over persoonlijke groei, info over onze cursussen en de laatste PRH-nieuwtjes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief