Vanuit beweging vrijer worden in mijn levensdynamiek

Zonder titel 25 x 16 7 cm 25 x 25 cm 2

Deze vorming is nu niet gepland. Hou mij op de hoogte wanneer ze opnieuw gepland wordt.

Inhoud

In deze cursus gebruiken we de insteek van de 5Ritmes*. Door ons lichaam te laten bewegen op elk van de vijf ritmes komen we in contact met wat in ons leeft. Via de analyse van de gewaarwordingen bevrijden we verder onze levensdynamiek. Dit draagt bij tot authentieker bestaan dat zich toont in meer levendigheid, in meer genieten, in meer verbinding met jezelf en anderen. Hierdoor proeven we van een grotere tevredenheid in ons leven.

*5 Ritmes is een dynamische bewegingspraktijk - een beoefening van in je lichaam te zijn - die creativiteit, verbinding en gemeenschap aansteekt. De lesgever van de 5Ritmes zal de bewegingen begeleiden in het Engels, vertaling is mogelijk.

16 vanuit beweging mijn innerlijke kracht quan nguy n 4637 unsplash

Voorkennis

  • Je hebt al minstens één meerdaagse PRH-cursus gevolgd.
  • Je bent bereid je lichaam als toegangsweg tot persoonlijke groei te gebruiken.
  • Je kan deelnemen, ongeacht je danservaring, leeftijd, fitheid, en mogelijke lichamelijke beperkingen.

Wat bereik je met deze cursus?

  • Door lichaamsbeweging via de 5 Ritmes kom je dichter bij jezelf en bij je belemmeringen.
  • Je oefent de grondhoudingen van openheid, van zin voor de waarheid en van nederigheid.
  • Je leert vrijer leven vanuit je innerlijke levensdynamiek.
  • Je groeit in authentieker bestaan, ook in groep.

Op de hoogte blijven van nieuwe data voor deze vorming?

Vul je email in en wij houden je op de hoogte.

Reviews

Of wat muziek vermag. Of wat luisteren naar je lichaam vermag. Weg uit je hoofd en voelen, voelen wat er allemaal gebeurt in jou. En de ene keer zijn dat hemelse gewaarwordingen, een ongelooflijke lichtheid en de andere keer kom je bij verdriet en kwaadheid en dit gewoon allemaal laten gebeuren. Er in mee gaan, erdoor heen gaan en dan gebeuren er weer wonderlijke dingen.
Je heelt, je wordt meer jezelf. Een heel proces op slechts vijf dagen tijd. Een helend bad, een heelmakend bad dat ik iedereen toewens.

Miek

Het was weer genieten ! De PRH-dans cursus (op basis van de 5 ritmes van Gabrielle Roth) was voor mij een all-in vakantie. Alles erop en eraan! Innerlijk werk, dans, lekker eten, fijne mensen, zeer professionele begeleiding! Ik heb er effectief (een paar kilootjes :-)) meer vrijheid gewonnen. ZALIG!!!

Linda

Het was een openbaring om vanuit beweging, je lichaam, ontvankelijk te zijn voor wat er in je is. Ik ervoer hierdoor o.a. meer leven, verbinding met mijn stevige basis en met anderen. Iedereen danste hierbij op zijn manier op verschillende rytmes met een goede deejay ;). Dit smaakt naar meer. De verdere analyses daarna hebben me weer zoveel geleerd. Topcursus!

Veerle

Wat een super ervaring is dit, PRH gecombineerd met de 5-ritmes!! Elk ritme creëert zijn specifieke sfeer, zijn specifieke emotie,... en samen een gala aan diepe gewaarwordingen. En dan, wat je cellen reeds geabsorbeerd hebben verder integreren via analyse en professionele nabespreking... een geslaagde cocktail voor mij.

Katleen