Pexels andreea ch 1204937

Thema: "Stilte in beweging - Beweging in stilte"

Deze vorming is nu niet gepland. Hou mij op de hoogte wanneer ze opnieuw gepland wordt.

Inhoud

Ons thema dit jaar is “Stilte in beweging - Beweging in stilte”. In elke mens leeft het diepe verlangen naar meer vrede.

We laten ons op verschillende manieren in beweging brengen en tot stilte komen. We ontvangen wat er daarbij in ons gebeurt. Zo kunnen we in contact komen met het diepste Leven in ons. Van daaruit kunnen we ons verbinden met het Leven in de ander. Dit schept kansen tot meer vrede.

Werd je bij het lezen van deze voorstelling aangetrokken door het thema, schrijf je dan snel in zodat we tijdig je inschrijving ontvangen en verder kunnen met de praktische organisatie.

Voor wie?

MPV-weekend voor alle MPV'ers

  • Iedereen die MPV-vorming volgt - individueel of in groep - nodigen we uit op een jaarlijks vormingsweekend.
  • Dit weekend heeft ieder jaar een ander thema. Je krijgt er nieuwe groeiprikkels die je helpen om je groei gedreven en enthousiast verder te zetten.
  • Het MPV-weekend gaat steeds het tweede weekend van oktober door.
  • Dit weekend wordt je gratis aangeboden. Je betaalt enkel voor je verblijf.

Op de hoogte blijven van nieuwe data voor deze vorming?

Vul je email in en wij houden je op de hoogte.

Reviews

Na lange tijd heb ik weer eens deelgenomen aan een MPV-weekend. Veel nieuwe gezichten gezien en toch was het nog net zo vertrouwd en fijn als vroeger. Ik heb weer genoten van het samenwerken rond hetzelfde thema over stilte en beweging. Boeiend om zelf mee bezig te zijn en te horen hoe dit bij anderen leeft. Het voelde alsof ik een hele week vakantie had gehad toen ik naar huis ging.

Janna

Ik kijk elk jaar terug uit naar dit weekend. Het is een uitstekende gelegenheid om mensen op hetzelfde (MPV) pad te ontmoeten rond een extra thema. Een samenzijn in groep terwijl we binnen MPV ook elk ons eigen proces volgen.

Edo

Het MPV-weekend was een warm bad, thuiskomen bij andere mensen die met dezelfde methode bezig zijn aan hun groei en ontwikkeling.
Het onderwerp was stimulerend en motiverend. Ik kon bijtanken en steun vinden bij de begeleiders en mede-deelnemers.

Els

In enkele woorden : het was krachtig en deugddoend. Een echt rustmoment om balans te vinden.

Peter

Een heerlijk weekend gehad, omringd door prachtige mensen.
Dankbaar dat PRH ooit op mijn weg kwam. Dankbaar dat er zoiets bestaat als de PRH-analyse methode en nu nog eens de wonderbaarlijke wegen ervan mogen exploreren.

Claire

Je groei efficiënt aanpakken met MPV

Bevalt de methode van PRH je goed? Je haalt er alles uit met ons MPV-traject.

Info over MPV