Een kwestie van veerkracht

kwestie van veerkracht

In je leven komt er zo nu en dan iets op je pad dat je (even) doet wankelen, iets dat je uit evenwicht brengt of je zelfs echt op de proef stelt. Op zulke momenten kan je meestal rekenen op de nodige veerkracht in jezelf.

Deze vorming is nu niet gepland. Bekijk de kalender met alle geplande lezingen en workshops.

Inhoud

Wat is veerkracht eigenlijk? Over welke veerkracht beschik je? Wat helpt je bij momenten je evenwicht te hervinden? Kan je bewust(er) je veerkracht inzetten?

In deze workshop ga je op zoek naar antwoorden op deze vragen en hoor je hoe anderen veerkracht ervaren in hun leven. Want samen maakt meer veerkrachtig!

kwestie van Veerkracht_ I Stock 1321299856

Wat bereik je met deze workshop?

  • Je staat stil bij wat je soms doet wankelen.
  • Je verzamelt elementen die helpen om het evenwicht terug te vinden.
  • Je leert waar 'veerkracht" te vinden is in jezelf door middel van het schema van de persoon.
  • Je wordt bewust, benoemt en integreert je eigen veerkracht.
  • Je kiest voor veerkracht in jezelf als het nodig is.

Reviews

Zeer interessant, maar begeleider mocht wat luider spreken (en sommige deelnemers ook).

Frans

Een aangename opfrissing van zaken die ik eigenlijk al wist. Toch fijn het eens anders verwoord te horen. Een bevestiging dat ik goed bezig ben en dat het klopt dat ik aandacht geef aan mijn innerlijke, mijn wezen hoe jullie het zo mooi verwoorden.
Bij mij is het af en toe ondergesneeuwd, zoek wat ik allemaal in mij heb. Door hiermee aan de slag te gaan kan je dichter bij jezelf komen. Afhankelijk van wat er je pad kruiste, zal dit al dan niet wat meer tijd, energie kosten. Maar we komen er! Dank voor de bevestiging!

Sara