Coaching i Stock 925219304 2022 03 28 202522 dblt

De kern van je persoonlijkheid beter leren kennen en verstevigen

Inhoud

In de cursus “Wie ben ik?” ga je op ontdekkingsreis naar je innerlijke wereld. Je onderzoekt verschillende aspecten van je persoonlijkheid en leert hoe je een dieper begrip van jezelf kunt krijgen. Deze cursus biedt tools en inzichten om je zelfbeeld te versterken, gezonde relaties op te bouwen en bewuste beslissingen te nemen.

Je ontdekt meer over

1. Je zelfbeeld: Ontdek hoe jouw huidige zelfbeeld je gevoelens, relaties en acties beïnvloedt. Werk aan een realistischer zelfbeeld voor meer zelfvertrouwen.

2. Je relaties: Breng belangrijke relaties in kaart, van familie tot collega’s. Leer hoe je authentiek jezelf kunt zijn en verbonden kunt zijn met anderen.

3. Je eigenwaarde: Verken je capaciteiten, talenten en diepe waarden. Sommige van deze aspecten zet je al in je leven neer, terwijl andere nog verder kunnen groeien. Leer jezelf waarderen en trouw blijven aan je eigenheid.

4. Je denken: Onze manier van denken over onszelf en ons leven kan ons stimuleren of ondermijnen. Onderzoek hoe opbouwend jouw denkpatronen zijn en ontdek hoe je deze kunt versterken.

5. Je gevoelswereld: We hebben allemaal een wondere gevoelswereld. Soms ervaren we onszelf in harmonie, andere keren raken we van streek, verdrietig of boos. Duik dieper in je emoties en leer hoe je ermee om kunt gaan. We zoomen ook in op het fenomeen ‘overreacties’.

6. Je lichaam: Hoe is jouw relatie met je lichaam? Onderzoek wat goed zit en waar aandacht nodig is. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam en ontdek hoe je een gezonde balans kunt vinden.

7. Je beslissingen: We nemen dagelijks kleine beslissingen en soms staan we voor grotere keuzes in ons leven. Hoe neem jij beslissingen? Waardoor laat je je leiden? Ben je sterk afhankelijk van anderen? Ontdek je innerlijk kompas en leer hoe je bewuste keuzes kunt maken die in lijn zijn met je waarden en principes.

8. Een actieplan: Sluit de cursus af met een schat aan nieuwe inzichten over jezelf, een stuk meer zelfvertrouwen en een concreet actieplan voor verdere groei in je leven na de cursus.

Wie ben ik detail
Sinds de cursus kijk ik op een andere manier naar mezelf. Positief en mild en toch ook eerlijk.
Lien - deelnemer

Voor wie?

Je bent op zoek naar een positieve wending in jezelf of in je leven.

De cursus draagt bij tot:

 • verandering die je blijer maakt over jezelf,
 • verandering die je meer tevreden maakt met hoe je leven loopt,
 • verandering waar jij klaar voor bent,
 • verandering die jij aankan,
 • verandering die jou en je hele situatie respecteert.
cursus 'Wie ben ik?'
Cursus 'Wie ben ik?'
Cursus 'Wie ben ik?'
Ik ging gebukt onder mijn geschiedenis. Dankzij de cursus ben ik anders gaan denken. Mijn leven is nu gemakkelijker.
Andreas - deelnemer

Wat bereik je met deze cursus?

 • Je bouwt een realistisch beeld op over jezelf.
 • Je groeit naar minder afhankelijkheid en meer verbondenheid.
 • Je groeit naar een gezond gevoel van eigenwaarde en echt zelfvertrouwen.
 • Je gaat minder piekeren en werkt aan constructief denken over jezelf en je leven.
 • Je krijgt handvatten om te werken aan harmonie in je gevoelswereld.
 • Je ziet wegen om je lichaam meer als een goede vriend te ervaren en te behandelen.
 • Je voelt beter aan wat de juiste keuze is.
 • Je kan met de resultaten van de cursus aan de slag in je concrete leven van elke dag.

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt de methode van zelfonderzoek die tijdens de cursus wordt gebruikt?

  De cursussen van PRH vertrekken van zelfonderzoek. Jij hebt de sleutel in handen, alleen jij kunt bij jezelf helemaal binnenkijken. Het zal je misschien verwonderen, maar met de juiste begeleiding zullen ook de antwoorden op de vragen die je je stelt, in jezelf te vinden zijn.

  Concreet geeft de cursusbegeleider telkens duiding bij verschillende thema's om het zelfonderzoek in te leiden. Eenvoudige vragen doen je dan stilstaan bij je functioneren en bij je innerlijke wereld. Je wordt op weg gezet om al schrijvend je ervaring en je gevoelens te analyseren. Hierdoor verwerf je meer inzicht in jezelf. De begeleider creëert een veilige setting en helpt je steeds verder op weg.

 • Moet ik goed kunnen schrijven om de cursus te volgen?

  Tijdens onze cursussen werken wij met een schrijfmethode. Om die te leren, hoef je niet verstandig te zijn. Iedereen kan de methode leren en dat gaat op jouw tempo en met onze hulp.

  Foutloos spellen, mooie zinnen maken of goed Nederlands kunnen, dat heeft voor de PRH-methode totaal geen belang. Je hoeft ook geen aanleg voor schrijven te hebben. De cursusbegeleider leert jou hoe je kan neerschrijven wat in je leeft.

 • Hoe verlopen de uitwisselingen in de groep?

  Wat je over jezelf ontdekt, is privé.

  Je kiest zelf of je over je ontdekkingen iets wil zeggen in de groep of niet. Deze vrijheid is essentieel in onze aanpak. Doorgaans delen deelnemers wel wat ze ontdekt hebben. En daarvan leren de anderen dan vaak veel over zichzelf.

  Een beetje spannend?

  Heel wat deelnemers ervaren het spreken in groep in het begin als spannend. Velen onder ons zijn niet gewend om met anderen openlijk te spreken over wat er allemaal in hen omgaat. Het is heel normaal als je dit spannend vindt!

  Geen reacties van de andere deelnemers

  Andere deelnemers reageren niet op wat jij over jezelf vertelt. Dit heeft voordelen:

  • Je kan in alle veiligheid jouw ervaring delen.
  • De anderen hoeven enkel te luisteren, kunnen misschien leren uit jouw ervaring en toch focussen op zichzelf.

  Professionele feedback

  De cursusbegeleider zal je betrouwbare feedback geven. Hij kan extra vragen stellen waarmee je op weg kan of je inzichten aanreiken bij wat je vertelt.

 • Is er veel theorie tijdens de cursus?

  Theorie die je niet moet studeren

  Tijdens een meerdaagse PRH-cursus krijg je bij ieder thema ook wat theoretische uitleg van de cursusbegeleider. Diezelfde uitleg krijg je ook op papier. Deze teksten zijn slechts bedoeld om je eigen ontdekkingen te checken. Je hoeft deze theorie nooit te studeren. Je kan ze tijdens en na de cursus eenvoudig herlezen, als je dat zelf wenst.

 • Kies ik een cursus met of zonder overnachting?

  Met overnachting

  Met een cursusformule in volpension ben je er eens helemaal tussenuit. Je hoeft je met niets anders bezig te houden dan met de cursus en jouw eigen groei.

  Indien je dat wenst, kan je in de vrije tijd wel genieten van het gezelschap van de andere deelnemers. Je kan ook kiezen voor tijd voor jezelf.

  Je beschikt over een eigen kamer en er wordt voor je gezorgd. Veel van onze geselecteerde gastenverblijven liggen in een groene omgeving. Je kunt er dus ook van de natuur genieten. Een voordeel van de formule met overnachting is ook de extra lange middagpauze van twee uur. Je kan op dat moment wat rusten, wandelen, ... .

  Je betaalt voor een cursus in volpension gemiddeld €65/dag bovenop het cursustarief.

  Zonder overnachting

  Misschien slaap jij toch liefst in je eigen bed of kun je thuis geen vijf dagen gemist worden. Dan kan je bij een aantal van onze meerdaagse cursussen kiezen voor een formule zonder overnachting op een locatie die voor jou bereikbaar is.

  Deze formule is uiteraard goedkoper dan de formule met volpension. Je betaalt €8/dag bovenop het cursustarief. Dit bedrag is jouw bijdrage voor de huur van het lokaal en voor de koffiepauzes. Je brengt een eigen lunchpakket mee.

 • Hoe verloopt een cursusdag?

  De cursus vindt plaats in de voor- en de namiddag, met daarin ook telkens een pauze. Tijdens de middagpauze en de avond is er vrije tijd. Die kan je alleen doorbrengen of je kan nog wat praten of wandelen met andere deelnemers (als je een cursus met overnachting koos).

 • Hoe is de groep samengesteld?

  PRH doet niets speciaals in verband met de samenstelling van de groep. Iedereen vanaf 18 jaar kan eenvoudigweg inschrijven. Jong of oud, al onze deelnemers komen omdat ze iets in zichzelf of in hun leven willen aanpakken. Ze vinden het fijn om op dat vlak gelijkgestemden tegen te komen.

  We werken met groepen van 6 tot 14 deelnemers.

Wie ben ik 5

Data & tarieven

Start op woensdag 14 augustus 2024 in Ranst

Sessies
Datum Uur
14/08/2024 09:00 - 18:00
15/08/2024 09:00 - 18:00
16/08/2024 09:00 - 18:00
17/08/2024 09:00 - 18:00
18/08/2024 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Plaats

Hof Zevenbergen
Kasteeldreef 22
2520 Ranst

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 31 juli 2024. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Tarieven
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €260 €365
tussen € 1300 en € 1750 €352 €365
tussen € 1750 en € 2200 €443 €365
tussen € 2200 en € 2650 €533 €365
tussen € 2650 en € 3100 €625 €365
meer dan € 3100 €716 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op vrijdag 20 september 2024 in Herent

Sessies
Datum Uur
20/09/2024 09:30 - 17:30
27/09/2024 09:30 - 17:30
04/10/2024 09:30 - 17:30
11/10/2024 09:30 - 17:30
18/10/2024 09:30 - 17:30
Begeleider & Locatie
Begeleider Olga Snoeks 0477 55 03 59 olga.snoeks@prh.be
Plaats

't Groeihuis
Sint Jozefsdreef 7
3020 Herent

Routebeschrijving
Extra Informatie

Overnachting:

Wil je tijdens de cursus graag overnachten in 't Groeihuis? Deze locatie biedt enkele kamers waar je kunt verblijven. Er is ook een gemeenschappelijke keuken waar je kan koken. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met de cursusbegeleider.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 20 juli 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op vrijdag 20 september 2024 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
20/09/2024 09:30 - 17:00
21/09/2024 09:30 - 17:00
22/09/2024 09:30 - 17:00
05/10/2024 09:30 - 17:00
06/10/2024 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Alex Sarlet 0479 78 98 39 alex.sarlet@prh.be
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 20 juli 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 05 oktober 2024 in Hasselt

Sessies
Datum Uur
05/10/2024 09:30 - 17:00
06/10/2024 09:30 - 17:00
07/10/2024 09:30 - 17:00
19/10/2024 09:30 - 17:00
20/10/2024 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Annick Jossa 0496 04 43 03 annick.jossa@prh.be
Plaats

Origine
Oudstrijderslaan 40
3500 Hasselt

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 5 augustus 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 26 oktober 2024 in Erwetegem

Sessies
Datum Uur
26/10/2024 09:00 - 18:00
27/10/2024 09:00 - 18:00
28/10/2024 09:00 - 18:00
29/10/2024 09:00 - 18:00
30/10/2024 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Hilde Cremers 0479 23 11 31 hilde.cremers@prh.be
Plaats

K40
Kloosterstraat 40
9620 Erwetegem

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 26 augustus 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op zaterdag 26 oktober 2024 in Aalter

Sessies
Datum Uur
26/10/2024 09:30 - 18:00
27/10/2024 09:30 - 18:00
28/10/2024 09:30 - 18:00
29/10/2024 09:30 - 18:00
30/10/2024 09:30 - 18:00
Begeleider & Locatie
Plaats

Vormingsruimte Machteld Govaerts
Mergelput 11, bus 2B
9880 Aalter

Routebeschrijving
Extra Informatie

Er zijn heel wat overnachtingsmogelijkheden in de buurt. Contacteer voor meer info de cursus begeleider.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 26 augustus 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 16 november 2024 in Gent

Sessies
Datum Uur
16/11/2024 09:30 - 17:00
17/11/2024 09:30 - 17:00
18/11/2024 09:30 - 17:00
19/11/2024 09:30 - 17:00
20/11/2024 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Veerle Troch 0478 61 22 85 veerle.troch@prh.be
Plaats

Het Rustpunt
Burgstraat 46
9000 Gent

Routebeschrijving
Extra Informatie

De locatie is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor de lunch, een assortiment belegde broodjes, soep en een stuk fruit betaal je ter plaatse 13 euro/dag.


Overnachten in het Rustpunt:

Wie wenst te overnachten kan rechtstreeks een kamer boeken op de website van het Rustpunt. Noteer tijdens je boeking via 'opmerking' dat je deelneemt aan de cursus van PRH. Er zijn nl. kamers voor PRH gereserveerd. En indien via de website volzet, contacteer zeker het Rustpunt telefonisch of via mail.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 16 september 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 30 november 2024 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
30/11/2024 09:30 - 17:00
01/12/2024 09:30 - 17:00
02/12/2024 09:30 - 17:00
03/12/2024 09:30 - 17:00
04/12/2024 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Kim Van Daele 0479 26 18 11 kim.Van.Daele@prh.be
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 30 september 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op donderdag 26 december 2024 in Ranst

Sessies
Datum Uur
26/12/2024 10:00 - 18:15
27/12/2024 09:00 - 18:15
28/12/2024 09:00 - 18:15
29/12/2024 09:00 - 18:15
30/12/2024 09:00 - 18:15
Begeleider & Locatie
Begeleider Alex Sarlet 0479 78 98 39 alex.sarlet@prh.be
Plaats

Hof Zevenbergen
Kasteeldreef 22
2520 Ranst

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 26 oktober 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op vrijdag 10 januari 2025 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
10/01/2025 09:30 - 17:00
17/01/2025 09:30 - 17:00
24/01/2025 09:30 - 17:00
31/01/2025 09:30 - 17:00
07/02/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Lieve Smets 03 620 12 82 lieve.smets@prh.be
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 10 november 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op vrijdag 24 januari 2025 in Herk-De-Stad

Sessies
Datum Uur
24/01/2025 09:30 - 17:00
31/01/2025 09:30 - 17:00
07/02/2025 09:30 - 17:00
14/02/2025 09:30 - 17:00
21/02/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Karen Andries 0476 74 86 00 karen.andries@prh.be
Plaats

CC De Markthallen
Markt 2
3540 Herk-De-Stad

Routebeschrijving
Extra Informatie

Opgelet: deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 24 november 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 08 februari 2025 in Brugge

Sessies
Datum Uur
08/02/2025 09:30 - 17:00
09/02/2025 09:30 - 17:00
10/02/2025 09:30 - 17:00
22/02/2025 09:30 - 17:00
23/02/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Veerle Troch 0478 61 22 85 veerle.troch@prh.be
Plaats

Hof van Watervliet
Oude Burg 27
8000 Brugge

Routebeschrijving
Extra Informatie

Het Hof van Watervliet ligt in het hart van Brugge.


Te voet van het station is het ongeveer 15 minuten wandelen.


Kom je met de wagen? Parkeren kan je best aan het station. Dit is de goedkoopste parking (5,50 euro voor een ganse dag). Op vertoon van je parkeerticket kan je ook de gratis bus nemen naar het centrum.


Catering is niet voorzien. Breng graag je eigen drank en lunchpakket mee.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 8 december 2024.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 01 maart 2025 in Ranst

Sessies
Datum Uur
01/03/2025 09:00 - 18:00
02/03/2025 09:00 - 18:00
03/03/2025 09:00 - 18:00
04/03/2025 09:00 - 18:00
05/03/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Plaats

Hof Zevenbergen
Kasteeldreef 22
2520 Ranst

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 1 januari 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op woensdag 05 maart 2025 in Herent

Sessies
Datum Uur
05/03/2025 09:30 - 17:30
06/03/2025 09:30 - 17:30
07/03/2025 09:30 - 17:30
08/03/2025 09:30 - 17:30
09/03/2025 09:30 - 17:30
Begeleider & Locatie
Begeleider Hilde Cremers 0479 23 11 31 hilde.cremers@prh.be
Plaats

't Groeihuis
Sint Jozefsdreef 7
3020 Herent

Routebeschrijving
Extra Informatie

Overnachting:

Wil je tijdens de cursus graag overnachten in 't Groeihuis? Deze locatie biedt enkele kamers waar je kunt verblijven. Er is ook een gemeenschappelijke keuken waar je kan koken. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met de cursusbegeleider.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 5 januari 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op woensdag 09 april 2025 in Gent

Sessies
Datum Uur
09/04/2025 09:30 - 17:00
10/04/2025 09:30 - 17:00
11/04/2025 09:30 - 17:00
12/04/2025 09:30 - 17:00
13/04/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Veerle Troch 0478 61 22 85 veerle.troch@prh.be
Plaats

Het Rustpunt
Burgstraat 46
9000 Gent

Routebeschrijving
Extra Informatie

Bereikbaarheid:

De locatie is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de wagen? Parkeren kan je in de Burgstraat, op 5 minuten wandelen van Het Rustpunt. Een parkeerticket kost 9 euro/dag.

Lunch:

We kiezen ervoor om 's middags samen te eten. Voor de lunch, een assortiment belegde broodjes, soep en een stuk fruit betaal je ter plaatse 13 euro/dag. Aangezien Het Rustpunt een eigen catering heeft, is het meebrengen van eigen lunchpakket niet mogelijk.


Overnachten in het Rustpunt:

Wie wenst te overnachten kan rechtstreeks een kamer boeken op de website van het Rustpunt. Noteer tijdens je boeking via 'opmerking' dat je deelneemt aan de cursus van PRH. Er zijn nl. kamers voor PRH gereserveerd. En indien via de website volzet, contacteer zeker het Rustpunt telefonisch of via mail.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 9 februari 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op woensdag 30 april 2025 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
30/04/2025 09:30 - 17:00
01/05/2025 09:30 - 17:00
02/05/2025 09:30 - 17:00
03/05/2025 09:30 - 17:00
04/05/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Kim Van Daele 0479 26 18 11 kim.Van.Daele@prh.be
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 28 februari 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 17 mei 2025 in Erwetegem

Sessies
Datum Uur
17/05/2025 09:00 - 18:30
18/05/2025 09:00 - 18:30
19/05/2025 09:00 - 18:30
20/05/2025 09:00 - 18:30
21/05/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Alex Sarlet 0479 78 98 39 alex.sarlet@prh.be
Plaats

K40
Kloosterstraat 40
9620 Erwetegem

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 17 maart 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op zaterdag 07 juni 2025 in Paal

Sessies
Datum Uur
07/06/2025 09:00 - 17:00
08/06/2025 09:00 - 17:00
09/06/2025 09:00 - 17:00
10/06/2025 09:00 - 17:00
11/06/2025 09:00 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Hilde Cremers 0479 23 11 31 hilde.cremers@prh.be
Plaats

OC De Buiting
Tessenderlosesteenweg 18
3583 Paal

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 7 april 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op woensdag 02 juli 2025 in Wezemaal

Sessies
Datum Uur
02/07/2025 09:00 - 18:00
03/07/2025 09:00 - 18:00
04/07/2025 09:00 - 18:00
05/07/2025 09:00 - 18:00
06/07/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Olga Snoeks 0477 55 03 59 olga.snoeks@prh.be
Plaats

Ontmoetingscentrum Eenheid
Aarschotsesteenweg 381
3111 Wezemaal

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 2 mei 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €315
minder dan € 1300 €234 €315
tussen € 1300 en € 1750 €317 €315
tussen € 1750 en € 2200 €399 €315
tussen € 2200 en € 2650 €480 €315
tussen € 2650 en € 3100 €562 €315
meer dan € 3100 €644 €315

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op zaterdag 19 juli 2025 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
19/07/2025 09:30 - 17:00
20/07/2025 09:30 - 17:00
21/07/2025 09:30 - 17:00
26/07/2025 09:30 - 17:00
27/07/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 19 mei 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 19 juli 2025 in Aalter

Sessies
Datum Uur
19/07/2025 09:30 - 17:30
20/07/2025 09:30 - 17:30
21/07/2025 09:30 - 17:30
22/07/2025 09:30 - 17:30
23/07/2025 09:30 - 17:30
Begeleider & Locatie
Plaats

Vormingsruimte Machteld Govaerts
Mergelput 11, bus 2B
9880 Aalter

Routebeschrijving
Extra Informatie

Overnachten kan in de buurt. Kijk eens bij Booking, Airbnb of Vriendenopdefiets

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 19 mei 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op woensdag 30 juli 2025 in Huijbergen

Sessies
Datum Uur
30/07/2025 09:00 - 18:00
31/07/2025 09:00 - 18:00
01/08/2025 09:00 - 18:00
02/08/2025 09:00 - 18:00
03/08/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Alex Sarlet 0479 78 98 39 alex.sarlet@prh.be
Plaats

De Huijberg
Boomstraat 7
4635 CX Huijbergen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 30 mei 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €325
minder dan € 1300 €234 €325
tussen € 1300 en € 1750 €317 €325
tussen € 1750 en € 2200 €399 €325
tussen € 2200 en € 2650 €480 €325
tussen € 2650 en € 3100 €562 €325
meer dan € 3100 €644 €325

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op zaterdag 23 augustus 2025 in Erwetegem

Sessies
Datum Uur
23/08/2025 09:00 - 18:00
24/08/2025 09:00 - 18:00
25/08/2025 09:00 - 18:00
26/08/2025 09:00 - 18:00
27/08/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Kim Van Daele 0479 26 18 11 kim.Van.Daele@prh.be
Plaats

K40
Kloosterstraat 40
9620 Erwetegem

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 23 juni 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op vrijdag 05 september 2025 in Herk-de-Stad

Sessies
Datum Uur
05/09/2025 09:30 - 17:00
12/09/2025 09:30 - 17:00
03/10/2025 09:30 - 17:00
10/10/2025 09:30 - 17:00
17/10/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Karen Andries 0476 74 86 00 karen.andries@prh.be
Plaats

GC De Markthallen
Markt 2
3540 Herk-de-Stad

Routebeschrijving
Extra Informatie

Opgelet: deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk!

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 5 juli 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zaterdag 25 oktober 2025 in Erwetegem

Sessies
Datum Uur
25/10/2025 09:00 - 18:00
26/10/2025 09:00 - 18:00
27/10/2025 09:00 - 18:00
28/10/2025 09:00 - 18:00
29/10/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Hilde Cremers 0479 23 11 31 hilde.cremers@prh.be
Plaats

K40
Kloosterstraat 40
9620 Erwetegem

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 25 augustus 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Start op woensdag 29 oktober 2025 in Hasselt

Sessies
Datum Uur
29/10/2025 09:30 - 17:00
30/10/2025 09:30 - 17:00
31/10/2025 09:30 - 17:00
01/11/2025 09:30 - 17:00
02/11/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Annick Jossa 0496 04 43 03 annick.jossa@prh.be
Plaats

Origine
Oudstrijderslaan 40
3500 Hasselt

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 29 augustus 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op vrijdag 07 november 2025 in Herent

Sessies
Datum Uur
07/11/2025 09:30 - 17:30
14/11/2025 09:30 - 17:30
21/11/2025 09:30 - 17:30
28/11/2025 09:30 - 17:30
05/12/2025 09:30 - 17:30
Begeleider & Locatie
Begeleider Olga Snoeks 0477 55 03 59 olga.snoeks@prh.be
Plaats

't Groeihuis
Sint Jozefsdreef 7
3020 Herent

Routebeschrijving
Extra Informatie

Overnachting:

Wil je tijdens de cursus graag overnachten in 't Groeihuis? Deze locatie biedt enkele kamers waar je kunt verblijven. Er is ook een gemeenschappelijke keuken waar je kan koken. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met de cursusbegeleider.

Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 7 september 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op vrijdag 07 november 2025 in Gent

Sessies
Datum Uur
07/11/2025 09:30 - 17:00
14/11/2025 09:30 - 17:00
21/11/2025 09:30 - 17:00
28/11/2025 09:30 - 17:00
05/12/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Kim Van Daele 0479 26 18 11 kim.Van.Daele@prh.be
Plaats

Clemenspoort
Overwale 3/1
9000 Gent

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 7 september 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op zondag 16 november 2025 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
16/11/2025 09:30 - 17:00
23/11/2025 09:30 - 17:00
30/11/2025 09:30 - 17:00
07/12/2025 09:30 - 17:00
14/12/2025 09:30 - 17:00
Begeleider & Locatie
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 16 september 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €130
minder dan € 1300 €234
tussen € 1300 en € 1750 €317
tussen € 1750 en € 2200 €399
tussen € 2200 en € 2650 €480
tussen € 2650 en € 3100 €562
meer dan € 3100 €644

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Supplement Bedrag
Gebruik accommodatie
€40

Start op vrijdag 26 december 2025 in Ranst

Sessies
Datum Uur
26/12/2025 09:00 - 18:00
27/12/2025 09:00 - 18:00
28/12/2025 09:00 - 18:00
29/12/2025 09:00 - 18:00
30/12/2025 09:00 - 18:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Erika De Crom 0479 33 23 59 erika.dcrom@prh.be
Plaats

Hof Zevenbergen
Kasteeldreef 22
2520 Ranst

Routebeschrijving
Tarieven
In deze tarieven is een vroegboekkorting van 10% inbegrepen. Deze korting geldt als je ten laatste inschrijft op 26 oktober 2025.
Voor een maandelijks netto inkomen Tarief Verblijfskost (met overnachtingen vol pension)
statuut verhoogde tegemoetkoming €130 €365
minder dan € 1300 €234 €365
tussen € 1300 en € 1750 €317 €365
tussen € 1750 en € 2200 €399 €365
tussen € 2200 en € 2650 €480 €365
tussen € 2650 en € 3100 €562 €365
meer dan € 3100 €644 €365

Is het voor jou moeilijk om het tarief te betalen dat gevraagd wordt voor jouw inkomen? Je kan de cursusbegeleider contacteren voor overleg over je tarief. Je kan al wel inschrijven.

Op de hoogte blijven van nieuwe data voor deze vorming?

Vul je email in en wij houden je op de hoogte.

Reviews

Zopas terug van de cursus ‘Wie ben ik?’. Ik koos ervoor om deze cursus te hernemen, met jaren ertussen voor mij. Benieuwd naar wie ik geworden was, naar mijn groei. En ik kon voelen dat ‘het loont’, werken aan jezelf, aan je groei via de weg van PRH. Ik merkte een evolutie van groei in mijn relaties, in mijn dagelijks bezig zijn, in mijn persoon…wat in deze cursus mooi wordt opgelegd. Dit maakt mij blij en hoopvol in het verder gaan van mijn weg! Het beluisteren van en delen met anderen geeft aan de cursus ook een bijzondere dimensie van respect en ondersteuning die op deze wijze gebeurt. Ik voel in mij een dankbaarheid bij dit alles.

Lieve

Boeiende cursus die veel inzicht brengt. Hele bekwame coaches als begeleiding.
Deze cursus is wel erg samen gebald waardoor het vechten tegen de tijd is.
Beetje veel om op 5 dagen te doorworstelen.
Jammer dat het programma niet meer gebalanceerd is. En dat er niet meer ruimte is om de inhoud te laten landen.

Doris

De cursus 'Wie ben ik?' heeft mij een methode geleerd om naar de diepte in mezelf te peilen en de verlangens die daar liggen ernstig te nemen. Ik kreeg modellen aangereikt om naar mezelf als persoon te kijken met meer begrip en onderscheidingsvermogen. De combinatie van schrijven, uitspreken, luisteren naar de verhalen van anderen en de respectvolle coaching brachten een proces op gang waar ik verder mee aan de slag kan.

Saar

Met prh heb ik een belangrijke stap gezet richting een zinvol leven. Elke cursusdag vormde een enorme verrijking. Ik heb de smaak te pakken en heb zin voor meer hiervan.

Els

Ik heb heel wat nieuwe inzichten over mezelf opgedaan maar ook zekerheid gekregen over zaken waar ik nog met veel vragen zat. Het leuke was dat we maar een kleine, maar zeer fijne groep hadden waardoor iedereen telkens aanbod kwam en we zo veel meer verschillende standpunten en ervaringen te horen kregen. Hierdoor kreeg ook iedereen feedback over wat hij of zij deelde en ook dit was een meerwaarde.

Eva

De beginnerscursus 'Wie ben ik?' was voor mij een duidelijk, opbouwend en overzichtelijk kader dat gecreëerd werd, verweven doorheen deze 5-daagse.
Alsook werkt hun methode via het schrijven vanuit oa. de 'ik-boodschap' zeer fijn. Je schrijft volledig vanuit en voor jezelf. Je deelt met de groep wat je al dan niet zelf wenst.
Het is leerrijk, boeiend en herkenbaar om van anderen te horen waar ze zelf in hun eigen persoonlijk proces op vastlopen en alsook in gegroeid zijn.

Olga neemt je op een aangenaam tempo mee doorheen deze cursus. Op een zachte, open en menselijke manier krijg je de nodige begeleiding om doorheen deze 5-daagse een reis te maken naar je innerlijke zelve. Opweg naar samen groeien en bloeien, zowel in groep als op jezelf met deze 'Wie ben ik?' cursus!
Ik kan alleen maar dankbaar zijn o.w.v. deze unieke ervaring dat deze cursus met zich meebrengt.

Together we bloom

Ik ben een persoon die zichzelf goed kent. Tijdens de opleiding bleek dat de opleiding, ook voor mensen met een introspectief talent, inzichten en handvaten aanreikt naar een grotere bewustwording van zichzelf. Deze cursus bood me vooral een goede start aan om een bewust en gericht, persoonlijk groeiproces te starten. Er worden handvaten aangereikt die je als tools kan gebruiken om met een oprechte toewijding en vastberadenheid hiermee aan de slag te gaan en dit proces te behouden.

De authentieke man

Net thuis van de cursus 'Wie ben ik'. Subliem! Die 5 dagen brachten me hoop, geloof, kracht, verbinding, toekomstplannen en veel meer... Zéér professioneel kader en top-begeleiding.
Zeker doen!!

Hilde

Ik heb in de cursus beseft dat ik mezelf kwijt was. Dat ik steeds mij aanpaste aan de anderen om hen te plezieren in de hoop graag gezien te worden. De cursus leerde mij dat “ ik echt wel ok ben!” En als ik handel vanuit mijn diep geweten, mezelf durf te zijn, dan pas “echt gelukkig “ kan zijn.
Super blij wat de cursus me bijbracht!

An

Voor mij was de vorming 'wie ben ik' mooi, intensief, emotioneel en vermoeiend. Ik heb mezelf beter leren kennen en ik sta steviger in mijn schoenen. Ik begrijp beter waarom de moeilijke periodes in mijn carrière moeilijk waren en waarom ik helemaal openbloei en energie krijg en kan geven in andere situaties. Ik ben er nog niet, maar de vorming heeft me alvast de kracht gegeven om verder te werken aan mezelf en mijn pad. Ik ben heel blij dat ik deelgenomen heb en dankbaar dat ik met veel zorg begeleid werd. Ik raad het aan aan iedereen die zichzelf wil ontdekken en ontwikkelen.

Lieve

Ik kwam naar de cursus met de hoop op antwoorden op mijn vragen van anderen en van de begeleider. Wat blijkt nu, ik heb mijn antwoorden gevonden, maar niet van diegenen van wie ik het verwachtte. Neen, ik had de antwoorden al een hele tijd klaarzetten … nu zijn ze gewoon ook duidelijk geworden voor mezelf.

Pieter

Ik vond de vorming helpend bij het proces naar meer zelfaanvaarding dat ik al aan het gaan was. Wat aan bod kwam in de cursus werkte ondersteunend en motiverend. De methode van schrijven en vervolgens delen zonder inpikken op elkaar maakt dat er ruimte is voor echt voelen en reflecteren en dat de drempel om te delen laag is. Ook is het mogen laten weerklinken van bepaalde inzichten helpend om ze ook echt te integreren.

Lotte

De cursus wie ben ik heeft mij enorm geholpen. Ik ben een verslaafde en al een hele tijd clean. En ik wist niet echt wie ik was als nuchter wezen. Nu weet ik dat wel.
Heb meer zelfvertrouwen. Meer handvaten waar ik me aan kan vasthouden. En een top coach Machteld. Bedankt

Sophie

Groei gaat in stapjes. Ik kreeg met de cursus "Wie ben ik" handvaten, inzichten en vaardigheden om nu een grote stap vooruit te zetten. Ik heb heel veel respect voor de manier waarop Machteld deze vorming begeleid heeft. Ze is eveneens een bron van inspiratie voor wat mogelijk is als je verbonden bent met je wezen.

Jef

Ik ga door een moeilijke periode op het moment van de vorming, dus had veel schrik aan het begin hiervan. De vorming heeft me geholpen om m'n moeilijkheden in een ander licht te plaatsen, ik zoek nu meer naar krachten en positieve zaken in moeilijke momenten. Het online kunnen volgen van deze vorming zorgde ervoor dat ik me meer op mijn gemak voelde. Ik voelde niet de stress om ergens op tijd te moeten zijn in het drukke verkeer, want ik kon gewoonweg m'n laptop opstarten. Het zorgde er ook voor dat ik soms wat afstand kon nemen om meer tijd/rust voor mezelf te kunnen nemen. Grote meerwaarde! Ik raad deze vorming zeker aan!

Amber

Ik heb genoten van deze goed onderbouwde, verrijkende cursusdagen. Het delen in groep van je ervaringen, onder vakkundige leiding van Katelijne, was heel krachtig en mooi.

Annelies

Ik heb vooral veel inzicht gekregen in wie ik ben, hoe ik met mijn verleden moet omgaan. De cursus was soms zwaar maar heel toegankelijk, met een bron van informatie hoe gevoelens en verstand werken. Het heeft mij enorm geholpen en ben van plan nog verdere cursussen te volgen. Dank aan Annick die het met veel enthousiasme heeft gebracht.

Greet

Zeer veel inzichten ontvangen. Handvaten om het leven verder te zetten op een bewustere en aangenamere manier. De begeleiding is ongelooflijk hartverwarmend. Een aanrader!

Marie

Ik heb mezelf beter leren kennen en mijn waarden en capaciteiten kunnen inzien om terug te geloven. Ik was zelf niet zo veel fan van al het metafoorgebruik omdat het geen duidelijk bewijs was en ik vanaf het begin al skeptisch was. Soms was het zwaar om als enige man in groep te zitten omdat ik me dan minder goed begrepen voelde maar daar was uiteraard niets aan te doen.

Ano niem

Eye-opener!

Pieter

Ondertussen zijn we al enkele maanden verder sinds mijn eerste prh-cursus, maar ik voel de effecten nog steeds in mijn dagelijkse leven. De cursus gaf me heel veel inzichten in mijn vaak contradicterende emoties. Ik kan nu veel makkelijker onderzoeken vanwaar deze emoties komen en ernaar handelen op een manier die juist aanvoelt voor mij.

Linde

Zo dankbaar dat ik "Wie Ben Ik" heb mogen ontdekken. Mij gaf deze cursus het laatste puzzelstukje voor dit hoofdstuk in mijn leven, en dus een aantal cruciale antwoorden waar ik naar op zoek was, maar ik heb gezien hoe het voor elk van de 10 deelnemers in mijn groep hele waardevolle inzichten heeft gebracht. Het maakt niet uit of je net begint aan je ontdekkingsreis, of je al een hele tijd bezig bent - "Wie Ben Ik" zal je sowieso helderheid bijbrengen. Aanrader met de hoofdletter A.

Rozan

Ik vond het enorm verrijkend en uitdagend. Het heeft lang geduurd eer ik de uitdaging wilde aangaan. Te lang besef ik nu na de inspirerende cursus...

Hans

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn manier van denken en mijn functioneren.
Hierdoor zal ik in de toekomst beter in staat zijn om beslissingen te nemen vanuit mijn 'echte ik'.

Leen

Dit is een stevige cursus die straffe, verhelderende inzichten biedt over mezelf en waarvoor ik sta. Het is een waardevol instrument dat me in staat stelde om mijn denken en handelen, ten gevolge van een jarenlange bagage, bij te sturen en op die manier een gemakkelijker leven te leiden, waarin ik niet zo gebukt ga onder mijn geschiedenis.

Patricia

'Wie ben ik?’ bracht me vooral manieren om op een andere manier naar mezelf te kijken. Op een positieve en milde manier en toch ook eerlijk. Het voelde als een weekje zelfzorg en ik ga met sommige inzichten nu bijna dagelijks aan de slag.

Lien

Ik had al enkele korte cursussen bij PRH gevolgd, maar tijdens mijn eerste 5-daagse cursus zijn alle puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Ik ontdekte dat ik geen 'harde' persoon was, maar een 'sterke'. Al het positieve in mij kwam naar boven. Vroeger brachten reacties van andere mensen mij in onzekerheid, ik voelde mij dikwijls abnormaal. Nu groei ik meer en meer uit tot een persoon die 'er mag zijn' zoals ze is en die authentiek leeft.

Inge

Deze cursus heeft mijn leven enorm verrijkt. Het heeft mij veel meer gegeven dan ik verwachtte. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn leven nu in handen kan nemen en niet enkel maar geleefd word.

Kim

We hebben allemaal de behoefte om gezien te worden en erbij te horen. Als we echter proberen iemand anders een plezier te doen door te doen wat hij of zij wil en negeren wat we zelf willen, zijn we langzaam op weg onszelf depressief te maken. In de PRH-vorming heb ik geleerd dat ik door me kwetsbaar op te stellen juist verbinding kan maken met andere mensen.

Gert