Vergroot je veerkracht

Stevig in je schoenen als het stormt

Inhoud

We hebben in ons leven allemaal eens te kampen met onverwachte, moeilijke gebeurtenissen. Een verlies, een afscheid, ziekte, een ontgoocheling in job of vriendschap, een burn-out of onverwacht gebrek aan energie. Harde tijden kan je helaas niet vermijden, maar je kunt je er wel tegen wapenen. Dat kan door evenwichtig in je schoenen te staan, een balans te vinden in jezelf. Vanuit die kracht kan je veel aan.

PRH - Persoonlijkheid en Relaties kan je helpen om die balans in jezelf te vinden en zo je veerkracht te vergroten. In deze lezing leggen we je uit hoe de weg naar meer balans in jezelf er kan uitzien. We helpen je inzicht te verkrijgen in jezelf, je voorkeuren en interesses, je kwaliteiten en sterktes, je gedrag en denkpatronen. Door in te zien wat je drijft in dit leven en waar je blij van wordt, win je aan zelfvertrouwen en eigenwaarde. Hierdoor ga je minder destructief denken. Je leert uitgaan van je eigen kracht om moeilijkheden de baas te kunnen. Je kan dan leren om je autonomie tegenover anderen te versterken, de grenzen van je lichaam te respecteren en bewust ‘ja’ of ‘neen’ te zeggen. Je vindt ruimte voor deugddoende activiteiten en relaties met anderen. Op die manier vind je ook tijdens moeilijkere periodes een balans in jezelf om op terug te vallen. En voor je het weet, is die storm voorbij gewaaid.

Vergroot je veerkracht

Data & tarieven

dinsdag 24 oktober 2023 in Brugge

Sessies
Datum Uur
24/10/2023 19:30 - 22:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Veerle Troch 0478 61 22 85 veerle.troch@prh.be
Plaats

Avansa regio Brugge
Sint Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 10 oktober 2023. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Tarieven
Statuut Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €8
standaardtarief €15

woensdag 31 januari 2024 in Beernem

Sessies
Datum Uur
31/01/2024 19:30 - 22:00
Begeleider & Locatie
Plaats

CC Beernem
Marichalstraat 1
8730 Beernem

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 17 januari 2024. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.