Mijn groei na 'Wie ben ik?' verder zetten

Cam adams ftkkkflx Mng unsplash

Niet zo lang geleden volgde je de cursus Wie ben ik? van PRH. We hopen dat je ook na de cursus nog de vruchten kon plukken van je werk toen! Misschien is het nu een goed moment om je groeiproces opnieuw een boost te geven?

Inhoud

Tijdens deze workshop maak je ruimte om stil te vallen bij jezelf en bij je groei tijdens en na de cursus 'Wie ben ik?'. Je ziet welke vooruitgang je hebt gemaakt sinds de cursus. Je ontdekt ook wat je nu nodig hebt om je groei verder te zetten. Je bekijkt of PRH-vorming je daar verder bij zou kunnen helpen.

Door zo stil te vallen, zie je helderder hoe je voort voor positieve verandering in jezelf en in je leven kan zorgen. Je zal je ook weer geïnspireerd en bemoedigd voelen door het samen schrijven en delen met andere deelnemers en door de feedback van de vormingswerker.

Jake melara Yh6 K2e Tr FY unsplash

Voorkennis

Je hebt de cursus Wie ben ik? gevolgd.

Wat bereik je met deze workshop?

  • Je formuleert welke aspecten van de cursus ‘Wie ben ik?’ voor jou van belang waren.
  • Je wordt je bewust dat je zelf jouw groei mee mogelijk maakt.
  • Je bekijkt wat jouw groeibehoeften zijn.
  • Je vindt hulpmiddelen om verdere groei mogelijk te maken.

Data & tarieven

zondag 15 september 2024 in Antwerpen

Sessies
Datum Uur
15/09/2024 14:00 - 17:30
Begeleider & Locatie
Plaats

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw
Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 1 september 2024. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Tarieven
Statuut Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €8
minder dan € 1300 €16
tussen € 1300 en € 1750 €21
tussen € 1750 en € 2200 €27
tussen € 2200 en € 2650 €32
tussen € 2650 en € 3100 €38
meer dan € 3100 €43

Reviews

De vorming 'Wie ben ik?', was een héél nuttige vorming voor mij. Ik heb hier veel uitgehaald en had soortgelijke verwachtingen bij de navorming 'Mijn groei na..'
Jammer genoeg werden m'n verwachtingen deze keer niet ingelost. Het was fijn om anderen hun ervaringen over de 'Wie ben ik' te horen, maar verder leek het meer een uitleg over de andere vormingen van PRH. Dat zat niet echt in m'n verwachtingen.

Amber

Omdat het dagelijkse leven snel de bovenhand nam, was de opvolging van de cursus "Wie ben ik" met "Mijn groei na Wie ben ik" zeer welkom om het proces dat met "Wie ben ik" ingezet werd, nieuw leven in te blazen. Het was fijn opnieuw samen te zijn in een omgeving waarin met respect en vertrouwen gedeeld en geluisterd werd. Het delen en de feedback van onze begeleidster gaf me het inzicht dat het zaadje dat gepland werd bij "Wie ben ik" aan het ontkiemen is en dat geeft me nieuwe moed en motivatie om de weg die ik insloeg met de hulp van PRH verder te zetten.

Katrijn

Voor mij was de navorming een welgekomen moment om terug te blikken op de groei die ik gemaakt had tijdens de "Wie ben ik" cursus. Het deed deugd om te zien dat er echt al vooruitgang was geboekt ookal was het in kleine stapjes.
Tijdens de navorming voelde ik het vertrouwde gevoel weer van de werking als tijdens de 5-daagse cursus. Dat was fijn.

Shana