Mijn groei na 'Wie ben ik?' verder zetten

Cam adams ftkkkflx Mng unsplash

Niet zo lang geleden volgde je de cursus Wie ben ik? van PRH. We hopen dat je ook na de cursus nog de vruchten kon plukken van je werk toen! Misschien is het nu een goed moment om je groeiproces opnieuw een boost te geven?

Inhoud

Tijdens deze workshop maak je ruimte om stil te vallen bij jezelf en bij je groei tijdens en na de cursus 'Wie ben ik?'. Je ziet welke vooruitgang je hebt gemaakt sinds de cursus. Je ontdekt ook wat je nu nodig hebt om je groei verder te zetten. Je bekijkt of PRH-vorming je daar verder bij zou kunnen helpen.

Door zo stil te vallen, zie je helderder hoe je voort voor positieve verandering in jezelf en in je leven kan zorgen. Je zal je ook weer geïnspireerd en bemoedigd voelen door het samen schrijven en delen met andere deelnemers en door de feedback van de vormingswerker.

Jake melara Yh6 K2e Tr FY unsplash

Voorkennis

Je hebt de cursus Wie ben ik? gevolgd.

Data & tarieven

zaterdag 17 juni 2023 in Gent

Sessies
Datum Uur
17/06/2023 09:30 - 13:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Veerle Troch 0478 61 22 85 veerle.troch@prh.be
Plaats

Het Rustpunt
Burgstraat 46
9000 Gent

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 3 juni 2023. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Tarieven
Statuut Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €8
standaardtarief €15

zaterdag 16 september 2023 in Online

Sessies
Datum Uur
16/09/2023 09:30 - 13:00
Begeleider & Locatie
Begeleider Olga Snoeks 0477 55 03 59 olga.snoeks@prh.be
Plaats

Online cursus

Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 2 september 2023. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Tarieven
Statuut Tarief
statuut verhoogde tegemoetkoming €8
standaardtarief €15

Reviews

Omdat het dagelijkse leven snel de bovenhand nam, was de opvolging van de cursus "Wie ben ik" met "Mijn groei na Wie ben ik" zeer welkom om het proces dat met "Wie ben ik" ingezet werd, nieuw leven in te blazen. Het was fijn opnieuw samen te zijn in een omgeving waarin met respect en vertrouwen gedeeld en geluisterd werd. Het delen en de feedback van onze begeleidster gaf me het inzicht dat het zaadje dat gepland werd bij "Wie ben ik" aan het ontkiemen is en dat geeft me nieuwe moed en motivatie om de weg die ik insloeg met de hulp van PRH verder te zetten.

Katrijn

Voor mij was de navorming een welgekomen moment om terug te blikken op de groei die ik gemaakt had tijdens de "Wie ben ik" cursus. Het deed deugd om te zien dat er echt al vooruitgang was geboekt ookal was het in kleine stapjes.
Tijdens de navorming voelde ik het vertrouwde gevoel weer van de werking als tijdens de 5-daagse cursus. Dat was fijn.

Shana