U bent hier

PRH - Persoonlijkheid en Relaties vzw, kortweg PRH, stelt in het vormingscentrum in de Otto Veniusstraat 15, 2000 Antwerpen 2 moderne, ruime lokalen ter beschikking voor vergaderingen allerlei! Geniet van de gastvrijheid, de gebruiksvriendelijkheid, de ruimte en de warme sfeer, kenmerkend voor het PRH-Vormingscentrum. Tot binnenkort!

Onze troeven

 • Centrale ligging (Otto Veniusstraat 15in hartje Antwerpen, op wandelafstand van Centraal Station (10'), tram en bus (5'), winkelcentrum (5') en historisch centrum (10').
 • Ruime betalende parkeergelegenheid in onmiddellijke omgeving: parking Horta, Hopland en parking Inno (2').
 • 2 vergaderlokalen met elk een eigen kleur, karakter en capaciteit!
 • Diverse faciliteiten die het werken efficiënt en prettig maken... .
 • Inkomhal met mogelijkheid tot onthaal en infostand.
 • Beschikbaar overdag, 's avonds en in het weekend!

Onze faciliteiten

Welke zalen je ook gebruikt, het PRH-Vormingscentrum biedt je een reeks faciliteiten die mede bepalend zijn voor het succes van uw activiteiten.

 • Vergaderruimten beschikbaar per dagdeel (ochtend, middag, avond of per hele dag).
 • Het PRH-Vormingscentrum is open 7 dagen op 7, dag en avond, na reservatie.
 • Het gebouw is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers (inclusief lift, brede deuren en een grote aangepaste toiletruimte).
 • Een lift en trap overbruggen een klein niveauverschil.
 • Standaard aanwezig in alle zalen : tafels, stoelen, projectiescherm en flip chart.
 • Op vraag kan men bijkomend kosteloos beschikken over beamer en/of een geluidsinstallatie voor computer

Lokaal Moss

Het "Lokaal Moss" heeft een oppervlakte van 69 m². De zaal is uitgerust met moduleerbare tafels, die naar wens in een rechthoek, U-vorm of gesloten vierkant kunnen worden gemonteerd, geschikt voor ruime en comfortabele werkplaatsen. 

Eén van de muren bestaat geheel uit beglazing met daglicht en met uitzicht op een grote rustige binnenkoer. Een systeem van oriënteerbare lamellen laat toe, belichting, zonwering en discretie naar wens in te stellen.

vergaderzaal antwerpen huren

    Capaciteit
  U-vorm 24 personen
  Theateropstelling

35 personen

  Receptie 40 personen

 

Lokaal Bronx

Het "Lokaal Bronx" heeft een oppervlakte van 57 m². De zaal is uitgerust met moduleerbare tafels, die naar wens in een rechthoek, U-vorm of gesloten vierkant kunnen worden gemonteerd, geschikt voor ruime en comfortabele werkplaatsen.

Eén van de muren bestaat geheel uit beglazing met direct daglicht en uitgevend op een private binnenkoer. Hierdoor ontstaat een extra ruimtegevoel en direct contact met buitenlicht.

vergaderzaal antwerpen huren

    Capaciteit
  U-vorm 14 personen
  Theateropstelling

25 personen

  Receptie 30 personen

 

Kostprijs

  1 dagdeel 2 dagdelen
 Zaal Moss €110,00* excl. btw €175,00*excl. btw
 Zaal Bronx €110,00* excl. btw €175,00* excl. btw
 Supplement koffie/thee/koekjes €3,31 p.p excl. btw €6,61 p.p. excl. btw
 * suppl. zaterdag, zondag en feestdagen: +50%    

 

Reserveren

Informeren naar de beschikbaarheid van de vergaderruimten en reserveren doe je via het secretariaat van het PRH-Vormingscentrum. Voor informatie kan je telefonisch tijdens de kantooruren contact opnemen via het nummer 03 226 53 25 of info [at] prh.be

Officiële reservering dient te gebeuren per mail naar info [at] prh.beNadat je reservering is vastgelegd, stuurt het secretariaat je hiervan bevestiging.

Vermeld in al je correspondentie de volledige gegevens van je organisatie (inclusief facturatiegegevens en btw-nummer), welke zaal je wenst te reserveren en hoeveel personen jullie ongeveer verwachten.

Extra: huur onze gezellige studio in het hartje van Antwerpen!

Ben jij op zoek naar een gezellig plekje om te overnachten? Op de bovenste verdieping van het vormingscentrum verhuren wij 'Studio Heaven' aan particulieren. 

Benieuwd? Ontdek hier onze gloednieuwe Airbnb-studio!

verhuur studio Antwerpen