fbpx Corona: hoe we PRH-cursussen veilig organiseren | PRH

U bent hier

Corona: hoe we PRH-cursussen veilig organiseren

Update van 28 april

PRH-workshops buiten

Op dit moment kunnen er nog steeds geen sociaal-culturele activiteiten binnenshuis plaatsvinden. Dat besliste het overlegcomité naar aanleiding van de coronacijfers. Ook PRH-vorming behoort tot de sociaal-culturele sector. 

We werkten voor jou nieuwe workshops uit in openlucht. Je leest er hier alles over.

Om deze workshops veilig te laten verlopen, draag je bij de start van de workshop een mondmasker. De vormingswerker zal je ter plaatse uitleggen welke veiligheidsmaatregelen tijdens de hele workshop gelden.

Ben je bij de start van de workshop ziek of had je de laatste 7 dagen voorafgaand aan de cursus klachten die aan een COVID-infectie doen denken, dan kan je niet deelnemen. Ook als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest) of als je een hoogrisicocontact hebt gehad met iemand met COVID19, wordt deelname verboden. Verwittig in dat geval zo snel mogelijk de vormingswerker die jouw cursus begeleidt.

PRH-vorming online

We geven nog steeds heel wat vormingen online. We zorgen online voor een kwalitatief aanbod dat gelijkwaardig is aan de vorming die je van ons gewend bent. Lees er hier meer over: www.prh.be/online. Je kan via deze link ook eenmalig een korting van €50 bekomen voor een online vorming.

PRH-coaching

Voor coaching stemt PRH zich af op de richtlijnen voor psychologen. Momenteel wordt in deze richtlijnen gevraagd zo veel mogelijk telefonisch of online te werken. We vragen je dus om in samenspraak met je coach voor deze optie te kiezen als het kan.

Indien online coaching voor jou onmogelijk is, kan de PRH-coach jou nog live ontvangen als hij/zij dit zelf ook als veilig genoeg inschat.
Houd je daarbij aan deze afspraken:

  • Kom niet naar de afspraak als je ziek bent.
    Kom ook niet als je wacht op een testresultaat voor jezelf of één van je huisgenoten.
  • Draag een mondmasker wanneer je toekomt.
  • Was of ontsmet je handen bij het binnenkomen.
  • Houdt 1,5m afstand.
  • Je kan in samenspraak met je coach je masker afzetten als de coach over een ruimte beschikt waar voldoende afstand mogelijk is en die goed verlucht kan worden.

Trouw aan onze waarden

Zoals tijdens de hele voorbije periode stellen wij een aantal belangrijke waarden voorop:

  • Zorg voor onze deelnemers en onze medewerkers: we organiseren onze vorming volgens de voorschriften die de overheid voor onze sector uittekent. Je mag erop rekenen dat we zorgen voor een zo veilig mogelijke cursusomgeving. 
  • Passie voor persoonlijke groei: we popelen om je te verwelkomen op één van onze vormingen. We vliegen er graag in, samen met jou en andere deelnemers. We stellen alles in het werk om er zoals anders een groeibevorderende, ontspannende en verbonden tijd van te maken.

Aanspreekpunt corona

Bij vragen kan je de coronaverantwoordelijke van onze organisatie contacteren:
Erika De Crom, 0479 33 23 59, erika.dcrom [at] prh.be

Wees meer dan welkom!

Het hele PRH-team