Delen op facebook
Het nieuwe Coronavirus en de maatregelen die getroffen worden om de verspreiding ervan te vertragen, hebben een grote impact op ons allemaal.

PRH – Persoonlijkheid en Relaties draagt graag haar steentje bij. We bieden jou en ieder die dat wenst, een gratis online workshop aan.

De workshops worden begeleid door één van onze professionele vormingswerkers. Je gaat 2 uur aan de slag met een groepje van 4 tot 10 deelnemers. Je hebt enkel een internetverbinding en een computer met webcam en microfoon nodig.

Zorg goed voor je draagkracht in deze periode en schrijf je nu in!
Basisworkshop (voor iedereen toegankelijk)

UITDAGINGEN EN KANSEN IN CORONATIJD

In deze workshop staan we stil bij moeilijkheden die je ervaart in deze ingrijpende tijd. Dat kan gaan om gevoelens van ongerustheid, spanning, angst, onzekerheid, ... Je hebt mogelijk last van piekergedachten. Of misschien moet je deze dagen soms moeilijke beslissingen nemen.

We gaan ook in op kansen die zich aandienen ondanks de moeilijkheden waar we middenin zitten. We kijken hoe jij omgaat met de mogelijkheden die nu op je pad komen. We staan daarbij ook stil bij het goede dat momenteel in onze maatschappij gebeurt.

Met deze workshop vergroot je je psychische draagkracht om je in deze tijd beter staande te houden.


Vrijdag 27 maart 2020 - 10u tot 12u30

Vrijdag 27 maart 2020 - 19u30 tot 22uOm te kunnen deelnemen aan deze workshops heb je een internetverbinding en een computer/tablet met webcam nodig. Na inschrijving ontvang je van de vormingswerker uitleg over de technische kant van de zaak.
Vervolgworkshop (voor wie minstens één 5-daagse cursus volgde bij PRH)

MIJN BELEVING ROND CORONA ANALYSEREN EN DELEN MET ANDEREN

In deze workshop analyseer je hoe jij deze ingrijpende Coronatijd beleeft. We staan stil bij de innerlijke moeilijkheden die je tegenkomt. Door je beleving met anderen te delen, weet je je verbonden en zie je sporen om constructiever om te gaan met wat er in je omgaat.

We kijken vervolgens naar de mogelijkheden die deze tijd je ook brengt en naar de manier waarop jij met die mogelijkheden omgaat. We analyseren ten slotte onze beleving bij het goede dat we zien gebeuren in de maatschappij.

Na deze workshop sta je bewuster en steviger in deze woelige tijd. Je voelt je verbonden met anderen en met de maatschappij.


Dinsdag 24 maart 2020 - van 19u tot 21u30

Woensdag 25 maart 2020 - van 9u30 tot 12uOm te kunnen deelnemen aan deze workshops heb je een internetverbinding en een computer/tablet met webcam nodig. Na inschrijving ontvang je van de vormingswerker uitleg over de technische kant van de zaak.


PRH - Persoonlijkheid en Relaties © 2020

Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen
T +32 3 226 53 25
info@prh.be