Delen op facebook
“Alles is aanwezig in de mensheid, in de mannen en vrouwen van deze planeet,
om een meer menselijke wereld mogelijk te maken.”
Andre Rochais – Grondlegger PRH
 
Veel mensen kennen de stichter van PRH André Rochais, maar slechts weinigen kennen de Internationale Associatie André Rochais (IAAR). Nochtans is de IAAR actief in 21 landen in 5 continenten. Het was immers de aspiratie van André Rochais om PRH-vorming voor iedereen mogelijk te maken, waar ook ter wereld.
 
Dankzij persoonlijkheidsvorming nemen mensen hun leven in handen. Ze komen meer op voor zichzelf. Ze worden creatiever in het vinden van oplossingen om uit de armoede te komen. De IAAR zamelt geld in om die wereldwijde persoonsvorming en relationele ontwikkeling mogelijk te maken. Dat doet ze op allerlei creatieve manieren. Voor het derde jaar op rij staat de IAAR geregistreerd als goed doel voor de Warmste Week.

De Warmste Week van Music For Life brengt elk jaar het beste in mensen naar boven. Vorig jaar werd 10.846.566 euro ingezameld, een absoluut record. In totaal werden er 10.000 acties georganiseerd voor meer dan 1.600 goede doelen. Los van de opbrengst is de Warmste Week natuurlijk ook een feest van solidariteit en verbondenheid waar we ook dit jaar weer met veel goesting naar uitkijken.
 
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onderstaande acties:

Annick en Patrick Jossa nodigen je uit om op zondag 25 november samen creatief aan de slag te gaan. We nemen tijd in deze workshop om ons kloppend hart voor mensen die uit de boot vallen, mensen die in de kou blijven staan, ... te beluisteren en ons hierin creatief uit te drukken.
Er is geen artistieke aanleg of achtergrond nodig, iedereen is welkom.
Meer info →

Wanneer: zondag 25 november 2018 van 10u – 13u of van 14u-17u
Waar: Oudstrijderslaan 40, Hasselt
Bijdrage: €20

Op zondag 25 november omstreeks 15u nodigt Helma De Hoop je uit op een Huiskamerconcert in Utrecht. Kom luisteren naar een ensemble van bamboefluiten en wereldmuziek. Iedereen welkom, geen inschrijving nodig.
Meer info →
 
Wanneer: zondag 25 november – 15u
Waar: Cayennedreef 51, Utrecht
Vrije bijdrage voor IAAR.

Hebt u zin in een fijn en gezellig en verbindend avondje uit met vrienden? Kom dan op zaterdag 1 december 2018 naar het PRH-Vormingscentrum. Jessie Willemse treedt daar op met haar band Chronophone. Ze brengen hartverwarmende popsongs van artiesten als Agnes Obel en Kate Bush. Andere leden van de groep zijn Wouter Tilkin (toetsen en backing vocals) en Steven Michielsen (percussie en backing vocals). Afgelopen seizoen waren ze ook al te bewonderen op de Zomer Van Antwerpen en waren ze te gast in het CC De Bist in Ekeren.

Wanneer: zaterdag 1 december om 20u , welkom vanaf 19u30
Waar: PRH-Vormingscentrum, Otto Veniusstraat 15, 2000 Antwerpen
Bijdrage: €8

Bart Van Kerchove speelt eigen werk voor piano, met medewerking van An Hoorelbeke, Bart Meynckens en Tina Reynaert. Muziek vanuit het hart in het kader van de warmste week.

Wanneer: zondag 2 december om 11u
Waar: Salon Kunstacademie, Park Ter Beuken, Groendreef 8, Lokeren
Bijdrage: €15

Wil je echt gelukkig worden?
Kom dan naar de warmste voorstelling ‘De zeepbel, het geluk en de facteur’. Koen (Vanmeerbeek) spreidt een bedje van muziek en Jo (Dupré) neemt je mee op de zoektocht naar het geluk, onder de prinselijke regie van Luk (De Koninck).
Laat je verrassen door een waargebeurd misdaadverhaal overgoten met de theorie, de waarheid en… de twijfel over ons geluk.

Maar twijfel niet om te reserveren, doe het nu, want iedereen wil toch gelukkig worden!

Kom samen met vrienden en familie genieten van een gezellig avondje uit. Laat je meevoeren in een spannend en grappig verhaal met life muziek. Steun de IAAR met je deelname en voel de warmte van het Music for Life-vuur zich verspreiden.

Wanneer: Vrijdag 14 of zaterdag 15 december– om 20u
Waar: Zaal Moonbeat in Mechelen
Bijdrage: €15

Qigong is een eeuwenoude Chinese gezondheidspraktijk. Het wordt gezien als de basis van Tai Chi. De zachte en repetitieve bewegingen, ondersteund door de ademhaling, zijn een krachtige manier om ziekte, stress en vermoeidheid te voorkomen.

Op 15 december is het dan tijd voor een nieuwe Qigong for Life, deze keer in de Sportschuur in Mortsel, van 10u tot 12u30.
Een ideaal moment om eens met Qigong kennis te maken, en voor doorgewinterde beoefenaars een moment om te verdiepen. En natuurlijk: een buitenkans om je steentje bij te dragen aan een menselijkere en rechtvaardigere wereld!

Wanneer: 15 december – van 10u tot 12u30
Waar: Sportschuur in Mortsel
Bijdrage: €20

Lutgart ging aan de slag voor het goede doel en kweekte zelf allerlei kamerplantjes ten voordele van de IAAR. Koop jij graag een plantje, neem dan even contact op met Lutgart.Bart ontdekte dit jaar de geneugten van zelf potten te draaien: “Het plezier van met mijn handen te werken met alle aandacht gericht op het hoopje klei waaruit dan een kommetje of schaaltje tevoorschijn komt. Het is ontspannend. Mijn hoofd valt stil en er komt meer ruimte en aandacht voor van alles wat er in en rondom mij beweegt.”
 
“Zo ook kwam er als vanzelf het idee om potten te draaien voor Music for Life. De keramiek die ik aanbied is het resultaat van die enthousiaste eerste kennismaking met de ambacht van het potten draaien.”
 

Ontdek hier de handgedraaide potten en geplande verkoopmomenten van Bart.


We doen graag beroep op ieders eigen creatieve inbreng. We geloven immers sterk dat iedereen die een actie wil doen, dat ook kan. Groot of klein, bescheiden of spectaculair, als het past bij wie je bent is het prima.
Voor ondersteuning en advies in het opzetten van je actie kan je steeds terecht bij
kris.vancappellen@prh.be en bart.buyle@prh.be.

PRH - Persoonlijkheid en Relaties © 2018

Otto Veniusstraat 15
2000 Antwerpen
T +32 3 226 53 25
info@prh.be