Mijn relatie met eten verbeteren

Luisa brimble a Fzg83dvn AI unsplash

Onderscheid leren maken tussen de aangepaste behoefte en de overdreven behoefte om te eten

Deze vorming is nu niet gepland. Bekijk de kalender met alle geplande lezingen en workshops.

Inhoud

Vind je het niet altijd even makkelijk om op een gezonde manier om te gaan met voeding? Mogelijk heb je al pogingen ondernomen om via diëten of op andere manieren gezonder te gaan eten. Maar je hebt ook al opgemerkt dat je behoefte om te eten samenhangt met psychische aanleidingen zoals innerlijke leegte, gevoelens van angst of onveiligheid, eenzaamheid, … . In deze workshop krijg je meer zicht op jouw persoonlijke relatie met eten en zie je hoe je die kan verbeteren.

I Stock 802835576

Wat bereik je met deze workshop?

  • Je hebt een verfijnder beeld van je relatie met eten.
  • Je begrijpt op welke momenten eten een antwoord is op een natuurlijke behoefte.
  • Je begrijpt beter welke gevoelens en behoeften van tekort je relatie met eten soms verstoren.
  • Je ziet wegen om dit thema in je leven aan te pakken.
  • Je gaat naar huis met een actieplan voor je groei op dit terrein.

Reviews

De vorming "mijn relatie met eten verbeteren" gaf me duidelijkere inzichten over wat mijn eetgedrag stuurt en toont me mogelijke pistes om aan te werken. Deze vorming, in de typische, veilige, respectvolle PRH-setting geeft je geen tips en tricks in verband met voeding, noch is het een dieetplan. Wat het wel doet is je te laten stilstaan bij je drijfveren (al dan niet gestuurd door je automatische piloot) en helpt je om in te zien waar er mogelijkheden zijn tot groei.

C.W.

Zeer interessante ingangsdeur om beter te begrijpen hoe jij beter kan functioneren en jij beter leren kennen. De sfeer is zeer open en veilige sfeer. De begeleider was top!

Reginald