De kracht van kwetsbaarheid

Rosario janza d Kx Y8ywc 0c unsplash

Inhoud

Kwetsbaarheid heeft voor ons vaak een negatieve bijklank. Onze eigen kwetsbaarheid bezorgt ons schaamte, maakt ons bang om niet waardevol genoeg te zijn, om er niet bij te horen.

We durven ons daardoor vaak niet kwetsbaar tonen. We beschermen onszelf. We streven ernaar perfect te zijn of we sluiten ons af. We durven niet meer onszelf zijn. Onze levensenergie kan niet meer vrij stromen. Zo jammer, want kwetsbaarheid maakt deel uit van het leven. Kwetsbaarheid is geen zwakte.

De workshop helpt je om je open te stellen voor jouw kwetsbaarheid. Dit geeft moed om authentieker te leven. ‘Ja’ zeggen op je kwetsbaarheid geeft kracht!

Eugenia maximova 7 SBG Noo V Ov8 unsplash

Data & tarieven

dinsdag 01 oktober 2024 in Leuven

Sessies
Datum Uur
01/10/2024 14:00 - 16:30
Begeleider & Locatie
Begeleider Olga Snoeks 0477 55 03 59 olga.snoeks@prh.be
Plaats

De Bib Leuven
Rijschoolstraat 4
3000 Leuven

Routebeschrijving
Extra Informatie

Schrijf liefst in voor 17 september 2024. Zo weten wij tijdig hoeveel deelnemers er zijn en kunnen we alle praktische dingen regelen.

Deze workshop is gratis en wordt aangeboden in het kader van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid.

#samenveerkrachtig #samenveerkrachtigleuven2024

Tarieven
Statuut Tarief
Gratis

Reviews

Steeds weer ben ik verbaasd over hoeveel zelfinzicht er ontstaat in de veilige en stimulerende sfeer van PRH. Door de vragen, door te schrijven, door te delen met andere deelnemers ontdek je op een heel ondersteunende manier steeds meer over jezelf. Deze twee uur durende workshop over de kracht van kwetsbaarheid, begeleid door een authentieke begeleider, bracht me dichter bij mijn eigen kwetsbaarheid. In mijn leven kan ik de inzichten integreren. Zo ontdek ik steeds meer wie ik ben en ben ik zelf onderweg naar een authentieker leven. PRH raakt steeds weer mijn hart. Ik heb de volgende training alweer gepland.

Saskia