U bent hier

CORONAVIRUS: MAATREGELEN VAN PRH - update 14/5

PRH steunt bij beslissingen op menselijke waarden

We leven in bijzondere tijden waarin drastische maatregelen genomen zijn door de regering. PRH staat volledig achter deze maatregelen en zal ze nauwgezet toepassen. We steunen daarbij op belangrijke menselijke waarden zoals verantwoordelijkheid opnemen, zorg dragen voor onszelf en voor elkaar, burgerzin en vertrouwen hebben.

Annulatie van alle live vormingsmomenten t/m 7 juni

Vanuit deze houdingen annuleren wij alle vormingsmomenten gepland t/m 8 juni, de volgende fase van de exitstrategie.

Wanneer deze maatregel van toepassing is op een vorming die jij zou volgen, dan zal je nog door de vormingswerker gecontacteerd worden. In sommige gevallen wordt de vorming volledig geannuleerd. In andere gevallen zoeken we oplossingen om bijeenkomsten in te halen.

Alle bijeenkomsten die door deze maatregel uiteindelijk niet kunnen plaatsvinden, worden aan de deelnemer volledig terugbetaald.

Een online vormingsaanbod

Wij werkten voor jou een online vormingsaanbod uit. Je vindt deze vorming met 'online'-symbool gewoon tussen de vormingen op de webesite. We plannen regelmatig bij, dus kijk geregeld eens opnieuw of er wat voor jou tussen zit.

Coaching

Wij geloven dat het belangrijk is om er in deze gezondheidscrisis te zijn voor onze cliënten voor zover dit kan. Onze zorg en beschikbaarheid voor jou zijn ook belangrijke waarden waar we zo veel mogelijk trouw aan willen zijn.

Vanaf 18 mei is live coaching in overleg met de PRH-coach opnieuw mogelijk. PRH-coaches kunnen mogelijk - omwille van persoonlijke of familiale omstandigheden - kiezen om nog geen live coaching her op te starten. Informeer dus bij jouw coach wat mogelijk is.

Een aantal belangrijke punten:

  • Indien online coaching voor jou kan, geven we hieraan - in navolging van de adviezen van de nationale veiligheidsraad - nog steeds de voorkeur.
  • Indien je symptomen van COVID19 vertoont, is live coaching niet mogelijk. Annuleer je afspraak of laat ze digitaal plaatsvinden. In overleg met de PRH-coach kan een nieuwe live afspraak worden gepland.
  • Onze coaches nemen alle maatregelen in acht om de live coaching zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden. Ze zullen jou informeren over de maatregelen waaraan jij je tijdens de coaching kan houden: bv. minstens 1,5 m afstand bewaren, je handen wassen bij het binnenkomen, contactloos betalen, ... . 

We volgen de situatie verder op

Wij volgen uiteraard de situatie en de maatregelen van de regering verder op. Je kan hier steeds de meest recente maatregelen terugvinden die we bij PRH treffen.

Laat ons samen zorg dragen.
Voor onszelf, voor onze naasten en vanuit burgerzin voor de kwetsbaren in onze samenleving.

Verbonden groeten van het hele PRH-team

Voor alle info van de overheid over het virus: www.info-coronavirus.be