U bent hier

CORONAVIRUS: MAATREGELEN VAN PRH

PRH steunt bij beslissingen op menselijke waarden

We leven in bijzondere tijden waarin drastische maatregelen genomen zijn door de regering. PRH staat volledig achter deze maatregelen en zal ze nauwgezet toepassen. We steunen daarbij op belangrijke menselijke waarden zoals verantwoordelijkheid opnemen, zorg dragen voor onszelf en voor elkaar, burgerzin en vertrouwen hebben.

Annulatie van alle vormingsmomenten t/m 19 april

Vanuit deze houdingen annuleren wij alle vormingsmomenten gepland t/m 19 april. Wanneer deze maatregel van toepassing is op een vorming die jij zou volgen, dan zal je nog door de vormingswerker gecontacteerd worden. In sommige gevallen wordt de vorming volledig geannuleerd. In andere gevallen zoeken we oplossingen om bijeenkomsten in te halen.

Alle bijeenkomsten die door deze maatregel uiteindelijk niet kunnen plaatsvinden, worden aan de deelnemer volledig terugbetaald.

Digitale of telefonische coaching 

Wij geloven dat het belangrijk is om er in deze gezondheidscrisis te zijn voor onze cliënten voor zover dit kan. Onze zorg en beschikbaarheid voor jou zijn ook belangrijke waarden waar we zo veel mogelijk trouw aan willen zijn.

Tot nader order stellen we onze cliënten voor om de individuele gesprekken digitaal of telefonisch te laten plaatsvinden. De coach en de cliënt kiezen samen het geschikte middel.

We volgen de situatie verder op

Wij volgen uiteraard de situatie en de maatregelen van de regering verder op. Je kan hier steeds de meest recente maatregelen terugvinden die we bij PRH treffen.

Laat ons samen zorg dragen.
Voor onszelf, voor onze naasten en vanuit burgerzin voor de kwetsbaren in onze samenleving.

Verbonden groeten van het hele PRH-team

Voor alle info van de overheid over het virus: www.info-coronavirus.be