fbpx Corona: we mogen weer helemaal zoals vroeger cursus geven en volgen! | PRH

U bent hier

Corona: we mogen weer helemaal zoals vroeger cursus geven en volgen!

Update van 31 augustus

We verwelkomen je op onze cursussen weer als vroeger!

Vanaf 1 september hoeven deelnemers aan onze vorming geen afstand te houden en geen mondmasker te dragen.

Wel geldt nog:

  • Ben je bij de start van de vorming ziek of had je de laatste 7 dagen voorafgaand aan de cursus klachten die aan een COVID-infectie doen denken, dan kan je niet deelnemen. Ook als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest) of als je een hoogrisicocontact hebt gehad met iemand met COVID19, wordt deelname verboden. Verwittig in dat geval zo snel mogelijk de vormingswerker die jouw cursus begeleidt.

PRH-coaching

Je bent heel welkom bij onze coaches.

Kom niet naar de afspraak als je ziek bent. Ook als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest) of als je een hoogrisicocontact hebt gehad met iemand met COVID19, kom je niet naar de afspraak. Verwittig in dat geval zo snel mogelijk je coach.

Trouw aan onze waarden

Zoals tijdens de hele voorbije periode stellen wij een aantal belangrijke waarden voorop:

  • Zorg voor onze deelnemers en onze medewerkers: we organiseren onze vorming volgens de voorschriften die de overheid voor onze sector uittekent. Je mag erop rekenen dat we zorgen voor een zo veilig mogelijke cursusomgeving. 
  • Passie voor persoonlijke groei: we popelen om je te verwelkomen op één van onze vormingen. We vliegen er graag in, samen met jou en andere deelnemers. We stellen alles in het werk om er een groeibevorderende, ontspannende en verbonden tijd van te maken.

Aanspreekpunt corona

Bij vragen kan je de coronaverantwoordelijke van onze organisatie contacteren:
Erika De Crom, 0479 33 23 59, erika.dcrom [at] prh.be

Wees meer dan welkom!

Het hele PRH-team