fbpx Corona: hoe we PRH-cursussen veilig organiseren | PRH

U bent hier

Corona: hoe we PRH-cursussen veilig organiseren

Update van 22 juni

We mogen weer vorming geven op locatie!

We hebben goed nieuws: het zomeraanbod van PRH kan weer op locatie plaatsvinden. We kijken er enorm naar uit om je opnieuw ter plaatse te mogen ontvangen!

We volgen natuurlijk steeds de geldende coronamaatregelen. Op dit moment betekent dat:

 • Een mondmasker dragen is vooralsnog verplicht voor onze sector. 
 • We zorgen steeds voor 1,5m afstand, voor voldoende ruimte per persoon in de zaal en voor een goede verluchting.
 • Ben je bij de start van de vorming ziek of had je de laatste 7 dagen voorafgaand aan de cursus klachten die aan een COVID-infectie doen denken, dan kan je niet deelnemen. Ook als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest) of als je een hoogrisicocontact hebt gehad met iemand met COVID19, wordt deelname verboden. Verwittig in dat geval zo snel mogelijk de vormingswerker die jouw cursus begeleidt.
 • Woon je in het buitenland of ben je kort voor de vorming op reis geweest in het buitenland, dan gaan wij ervan uit dat je je aan alle geldende coronamaatregelen hebt gehouden m.b.t. reizen van en naar het buitenland. 

PRH-coaching

Voor coaching stemt PRH zich af op de richtlijnen voor psychologen. Momenteel wordt in deze richtlijnen gevraagd zo veel mogelijk telefonisch of online te werken. We vragen je dus om in samenspraak met je coach voor deze optie te kiezen als het kan.

Indien online coaching voor jou onmogelijk is, kan de PRH-coach jou nog live ontvangen als hij/zij dit zelf ook als veilig genoeg inschat.
Houd je daarbij aan deze afspraken:

 • Kom niet naar de afspraak als je ziek bent.
  Ook als er in je naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn (geweest) of als je een hoogrisicocontact hebt gehad met iemand met COVID19, kom je niet naar de afspraak. Verwittig in dat geval zo snel mogelijk je coach.
 • Draag een mondmasker wanneer je toekomt.
 • Was of ontsmet je handen bij het binnenkomen.
 • Houdt 1,5m afstand.
 • Je kan in samenspraak met je coach je masker afzetten als de coach over een ruimte beschikt waar voldoende afstand mogelijk is en die goed verlucht kan worden.

Trouw aan onze waarden

Zoals tijdens de hele voorbije periode stellen wij een aantal belangrijke waarden voorop:

 • Zorg voor onze deelnemers en onze medewerkers: we organiseren onze vorming volgens de voorschriften die de overheid voor onze sector uittekent. Je mag erop rekenen dat we zorgen voor een zo veilig mogelijke cursusomgeving. 
 • Passie voor persoonlijke groei: we popelen om je te verwelkomen op één van onze vormingen. We vliegen er graag in, samen met jou en andere deelnemers. We stellen alles in het werk om er zoals anders een groeibevorderende, ontspannende en verbonden tijd van te maken.

Aanspreekpunt corona

Bij vragen kan je de coronaverantwoordelijke van onze organisatie contacteren:
Erika De Crom, 0479 33 23 59, erika.dcrom [at] prh.be

Wees meer dan welkom!

Het hele PRH-team