Vijfdaagse cursussen zijn de kern van de vorming

Cursusaanbod

Basiscursussen

Vervolgcursussen

2-daagse cursussen

Begeleidingsgroepen

Methodische Persoonlijke Vorming

Korte cursussen

Voor jongvolwassenen

VIJFDAAGSE CURSUSSEN

De vijfdaagse cursussen zijn de kern van onze vorming. Ze maken diepgaande groei mogelijk die meer kwaliteit aan je leven geeft.
De vijfdaagse cursussen hebben plaats in losse dagen of met verblijf op een locatie in een groene omgeving. Groepen tellen 6 tot 15 deelnemers.

Ontmoetingen tussen cursisten creëren een levenwekkend kader

Elk cursusonderdeel vertrekt vanuit de realiteit van je leven. Aan de hand van gerichte vragen sta je stil bij wat je beleeft. Het staat je vrij dit te delen binnen de groep. De begeleider geeft daarbij inzichten en achtergrond die je vooruithelpen. Dit alles vindt plaats in een respectvolle interactie. Op het einde van elk onderdeel wordt ingegaan op teksten die het resultaat bevatten van het PRH-onderzoek over het thema. Zelfontdekking staat dus centraal. Het leren ent zich op jouw ervaring.
De fijne en authentieke ontmoeting tussen de cursisten creëert een levenwekkend kader waarin je begeleid wordt door bekwame en ervaren vormingswerkers.

 

Vooraleer je kiest uit het ruime cursusaanbod van vijf dagen is het noodzakelijk een vijfdaagse basiscursus te volgen. Om goed te starten bevelen we de volgende cursus aan: 'Wie ben ik? - De stevige kern van mijn persoonlijkheid beter leren kennen'
Daarna kan je kiezen uit het aanbod aan basiscursussen, vervolgcursussen, 2-daagse cursussen en begeleidingsgroepen (18 uur).

De PRH-cursussen zijn een belangrijk hulpmiddel in je persoonlijk groeiproces. Je ontdekt wie je in wezen bent en je bouwt meer zelfvertrouwen op. Je leert stilaan jezelf zijn in relaties en op een juiste manier je plaats innemen tussen anderen. Je leert je gevoel en je functioneren beter begrijpen en beheren. Dit alles maakt je gewoon gelukkiger en efficiënter in wat je doet.

 

PRH Persoonlijkheid en Relaties vzw, Otto Veniusstraat 15, 2000 Antwerpen - Telefoon: 03 226 53 25 - info@prh.be           NN762181

VoorpaginaCursusaanbod

Zoek

E-Mail: